Hirsirakentamiseen erikoistunut rakennusliike

Pohjois-Suomessa kasvaa kestävää puuta ja taitavia kirvesmiehiä, joilla ei mene sormi suuhun rakennuksilla haastavampienkaan yksityiskohtien edessä. Pudasjärveläinen rakennusliike Timpan Kurkihirsi on hirsirakentamisen spesialisti, jonka etunenässä asiakkaita palvelee omistaja Timo Vähäkuopus. Iso-Syötteen, eli Suomen eteläisimmän tunturin kupeesta käsin syntyy asiakkaille heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaavia rakennuksia pihavajasta hirsihuvilaan. Yritys on perustettu kesäkuussa vuonna 1988, joten pystytämme hirsirakennukset jo yli kahden vuosikymmenen kokemuksella.

Hirsirakennukset kotimaisesta höylähirrestä

Tuotteittemme materiaali on pääosin tiukkasyisestä pohjoissuomalaisesta puusta valmistettua neljän tai viiden tuuman höylähirttä. Tätä kotimaista kestävää materiaalia kunnioitamme rakentamalla siitä Suomen luontoon istuvia vankkarakenteisia taloja, mökkejä ja saunoja. Rakennukset pystytetään kestämään aikaa sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Monen mielestä hirsitalot vain kaunistuvat ajan myötä.

Ota yhteyttä rakennusliikkeeseemme, jos haaveilet hirsimökistä tai talosta. Isommat rakennusprojektit toteutamme missä tahansa Suomessa.

Kurkihirsi = katon harjalla oleva talon pitkittäissuuntaan kulkeva tukihirsi. Se on harjakaton ylin tukirakenne.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Timpan Kurkihirsi
Jukuantie 78
93250 SARAJÄRVI

Y-tunnus: 1260172-7
Puh: 0400 682 687

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Timpan Kurkihirsi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.