Perinteiset hirsituotteet ja taitava tekijä palveluksessasi

Soita! 0400 682 687

Hirsirakentamiseen erikoistunut rakennusliike

Pohjois-Suomessa kasvaa kestävää puuta ja taitavia kirvesmiehiä, joilla ei mene sormi suuhun rakennuksilla haastavampienkaan yksityiskohtien edessä. Pudasjärveläinen rakennusliike Timpan Kurkihirsi on hirsirakentamisen spesialisti, jonka etunenässä asiakkaita palvelee omistaja Timo Vähäkuopus. Iso-Syötteen, eli Suomen eteläisimmän tunturin kupeesta käsin syntyy asiakkaille heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaavia rakennuksia pihavajasta hirsihuvilaan. Yritys on perustettu kesäkuussa vuonna 1988, joten pystytämme hirsirakennukset jo yli kahden vuosikymmenen kokemuksella.

Hirsirakennukset kotimaisesta höylähirrestä

Tuotteittemme materiaali on pääosin tiukkasyisestä pohjoissuomalaisesta puusta valmistettua neljän tai viiden tuuman höylähirttä. Tätä kotimaista kestävää materiaalia kunnioitamme rakentamalla siitä Suomen luontoon istuvia vankkarakenteisia taloja, mökkejä ja saunoja. Rakennukset pystytetään kestämään aikaa sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Monen mielestä hirsitalot vain kaunistuvat ajan myötä.

Ota yhteyttä rakennusliikkeeseemme, jos haaveilet hirsimökistä tai talosta. Isommat rakennusprojektit toteutamme missä tahansa Suomessa.

Kurkihirsi = katon harjalla oleva talon pitkittäissuuntaan kulkeva tukihirsi. Se on harjakaton ylin tukirakenne.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • hirsirakentaminen
  • hirsirakentaminen
  • hirsirakentaminen
  • hirsirakentaminen
  • hirsirakentaminen